+358405114388 jokumuu@50.fi

Toimitusehdot

 

TOIMITUSEHDOT PAINO JA SUUNNITTELUPALVELUILLE

Painoon valmistus asiakkaan ohjeiden mukaan on aina maksullinen palvelu. Jos et ole varma, kysy aina etukäteen. Pelkkä painotuotteen hinta edellyttää painovalmista tiedostoa.

Annetut hinnat ovat arvioita aikaisemmin toteutuneista töistä/tuotteista. Annamme sitovan hinnan, kun kaikki yksityiskohdat ja tarvittavat toimet ovat selvillä = tarvittavat logot, kuvat, painopinnat, merkkaustavat ja määrä ovat selvillä.

Toimitus
Tuotteet toimitetaan postitse tai kuriirilla (Postnord). Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä. Tilaamiesi tuotteiden määrästä ja jonossa edellä olevista tuotteista riippuen tilauksen toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Ilmoitamme kuitenkin aina toimitusajan etukäteen.

Toimituskulut
Toimituskulut ovat alkaen 15 euroa pakkauksen koosta riippuen.

Hinnat ja arvonlisävero
Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Hinnat ja ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Palautusehdot

Tuotteet valmistetaan aina antamiesi tietojen perustella, joten kiinnitäthän erityistä huomiota siihen, että annat oikeat tiedot ja oikoluetut tekstit. Hyvitämme ja vaihdamme ainoastaan tuotteet, joissa on meistä johtuvia suunnittelu- tai valmistusvirheitä.

Tuotteiden vaihto ja palautus
Viallisilla ja meistä johtuvista syistä virheellisillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä. Mikäli havaitset virheen tuotteessa, ota ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen mylly@50.fi.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen, noudata seuraavia ohjeita:
1. Ota yhteys asiakaspalveluumme 14 vuorokauden sisällä tuotteen saamisesta ja kerro palautuksen syy. Tarvitsemme teknisen kuvauksen ja valokuvan.
2. Palautuksesta sovitaan aina tapauskohtaisesti ennakkoon asiakkaan kanssa.

Tuotteiden painolaatu
Näyttöjen väri- ja kirkkaussäädöistä sekä painoteknisistä rajoituksista johtuen toimitetut tuotteet saattavat poiketa hieman värisävyiltään verkkokaupan tuotekuvista.

Tekijänoikeusrikkomukset
Asiakas on vastuussa käyttöoikeuksien hankkimisesta, mikäli hän haluaa käyttää omia valitsemiaan kuvia ja/tai tekstejä tilaamissaan tuotteissa. Kuvien tulee olla vapaasti käytettävissä tai niihin tulee olla asianmukaisesti hankittu käyttöoikeuslisenssi. Kuvat ja tekstit eivät saa loukata kenenkään tekijänoikeuksia tai sisältää muuten loukkaavaa materiaalia.

Asiakas vapauttaa Pilvilinnan talonmiehen korvausvelvollisuudesta mahdollisissa tekijänoikeusrikkomustapauksissa. Tilaava asiakas on itse vastuussa lataamastaan kuva- ja tekstimateriaalista sekä niiden käytöstä mahdollisesti aiheutuvista tekijänoikeusrikkomuksista, velvoitteista ja korvauksista.
Asiakas vapauttaa Pilvilinnan talonmiehen osapuolen vaateista, mikäli vastuuta ei ole rajattu muuten lain puitteissa.

TYÖN TILAAMISEEN TARVITTAVAT TIEDOT

Tilaajan tiedot
Yritys, Y-tunnus
Nimi- ja osoitetieto
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

GDPR SELOSTE

Laskutustiedot

Jos et ole aikaisemmin tilannut meiltä, muistathan ilmoittaa laskutusosoitteen ja mahdollisesti kustannuspaikan. Ilmoitathan myös, jos maksaja on muu kuin tilaaja.

Työn nimi

Selkeä työn nimi auttaa työn tai tarjouksen löytämistä myöhemmin.

Toimitusaika
Varmista toimitusaika, milloin tarvitset tuotteen! Ilmoita myös toimitusosoite ja -tapa, ellei työtä noudeta

Aineistovaatimukset

Sivukoon tulee olla sama kuin lopullisen painotuotteen koko. Sivukoon voi suurkuvatuotteissa myös skaalata esim. 1:10, mainitse tästä aina tilauksen yhteydessä. 3 mm leikkausvara tarvitaan aina, kun jokin elementti jatkuu sivun reunaan asti.

Kuvat

Kuviin tarvitaan 300dpi resoluutio. Ylimääräisestä resoluutiosta ei ole haittaa mutta ei juuri hyötyäkään. Suurkuvatuotteissa resoluutio voi olla huomattavasti alempi suuremmasta katseluetäisyydestä johtuen. Esim. 85x200cm Roll-Up kuvaan riittää noin 100-120dpi. Jotkut suurkuvatuotteet vaativat enemmän kuin 3mm työskentelyvaroja. Kysy lisää mylly@50.fi.
Tiedostojen nimeäminen Anna tiedostoille kuvaavat nimet. Esim. Kuljettaja_nimi_numero_moponmerkki_malli.pdf

Yleistä

Painotuotteen hinta ei koskaan sisällä suunnittelua tai painoon valmistusta.
Tiedoston/työn korjaaminen asiakkaan ohjeiden/toiveiden mukaan on aina tuntityötä.

Aineiston siirto

Max 10 megaa s-postilla, muut Dropbox kansiossa.

 

Ota yhteyttä